-TUNTUREILTA ERÄMAIHIN-

Toimintamme kiteytyy parhaiten logossamme;

"Pohjoinen talvimaisema; tuntureiden yllä liekehtivät revontulet ja hangelle piirtyvät tummat varjot. Taivaalle on syttynyt toivonpilkahdus, apu on saapumassa. Tuntureiden linjassa voi myös nähdä helikopterin roottorin lavat. Punainen väri viestii nopeudestamme ja lääkinnällisestä avusta, sininen puolestaan täsmällisestä ja luotettavasta palvelustamme."

Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry ylläpitää pelastushelikopteri Aslakin toimintaa. Aatteellisen, voittoa tavoittelemattoman tukiyhdistyksen toiminnan tavoitteena on turvata pelastushelikopteripalvelujen saatavuus Lapin asukkaille ja Lapissa vieraileville matkailijoille.

Aslakin tukikohta on Sodankylässä. Keskeisellä sijainnilla turvataan pelastushelikopteripalvelujen nopea saatavuus Lapissa.

Aslak sammuttaa, etsii ja pelastaa. Pelastushelikopteri Aslak järjestää parhaillaan lentotoimintaansa uudelleen, josta johtuen lääkärilennot ovat väliaikaisesti tauolla.

Pelastushelikopteritoiminta jatkuu entiseen tapaan.

Pelastushelikopteritukikohdan yhteydessä toimii lääkäriasema Aslak, jossa "lentävät lääkärit" päivystyksessä hälytyksien väliaikoina sekä eri alojen erikoislääkärit tuottavat väestölle terveydenhuollon palveluita.

Toiminnan rahoitus perustuu kokonaan yhdistyksen omaan varainhankintaan. Yhdistys on mm. sopinut varainhankinnan myyntitoiminnasta Novia Finland Oy:n kanssa. Puhelinmyynnin puhelut taltioidaan laadun varmistamiseksi ja osaamisen kehittämiseksi sekä mahdollisten epäselvyyksien käsittelyä varten. Puheluiden taltiointeja käsittelevät vain siihen oikeutetut henkilöt, joita koskee vaitiolovelvollisuus eikä taltiointeja luovuteta eteenpäin. Henkilötietolain (523/99) 10 §:n ja 24 §:n mukainen tietosuojaseloste on luettavissa https://aslak.activedemand.com/tietosuojaseloste.


SPONSORED BY: