-TUNTUREILTA ERÄMAIHIN-

Toimintamme kiteytyy parhaiten logossamme;

"Pohjoinen talvimaisema; tuntureiden yllä liekehtivät revontulet ja hangelle piirtyvät tummat varjot. Taivaalle on syttynyt toivonpilkahdus, apu on saapumassa. Tuntureiden linjassa voi myös nähdä helikopterin roottorin lavat. Punainen väri viestii nopeudestamme ja lääkinnällisestä avusta, sininen puolestaan täsmällisestä ja luotettavasta palvelustamme."

Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry ylläpitää pelastushelikopteri Aslakin toimintaa. Aatteellisen, voittoa tavoittelemattoman tukiyhdistyksen toiminnan tavoitteena on turvata pelastushelikopteripalvelujen saatavuus Lapin asukkaille ja Lapissa vieraileville matkailijoille.

Aslakin tukikohta on Sodankylässä. Keskeisellä sijainnilla turvataan pelastushelikopteripalvelujen nopea saatavuus Lapissa.

Pelastushelikopteri Aslak on Lapin pelastuslaitoksen sopimusyksikkö ja Hätäkeskuslaitos välittää Aslakille pelastustoimen tehtävät, pelastusviranomaisen ohjeistuksen mukaisesti.

Pelastushelikopteritukikohdan yhteydessä toimii Lääkäriasema Aslak, joka tuottaa lääkinnällisen palvelun pelastushelikopteriin. Lääkäriasema tuottaa päivystysvastaanotto-, työterveyspalvelua sekä erikoislääkäripalveluita.

Toiminnan rahoitus perustuu kokonaan yhdistyksen omaan varainhankintaan. Yhdistys on mm. sopinut varainhankinnan myyntitoiminnasta Novia Finland Oy:n kanssa. Puhelinmyynnin puhelut taltioidaan laadun varmistamiseksi ja osaamisen kehittämiseksi sekä mahdollisten epäselvyyksien käsittelyä varten. Puheluiden taltiointeja käsittelevät vain siihen oikeutetut henkilöt, joita koskee vaitiolovelvollisuus eikä taltiointeja luovuteta eteenpäin. Henkilötietolain (523/99) 10 §:n ja 24 §:n mukainen tietosuojaseloste on luettavissa

http://www.aslak.fi/tietosuojaseloste


SPONSORED BY: